Allahu Akbar!!! Alhamdulillah.. Syukur syukur Ya Allah.
Closing yang paling manis dalam sejarah saya dan Shaklee. Tak pernah ada dalam fikiran saya ini pada mulanya untuk betul-betul serius dengan Shaklee ini dan menjadikannya satu kerjaya masa depan saya. Hanya sekadar suka-suka asalkan dapat cash bonus sebagai side income.
Tetapi percaturan Allah itu Maha Hebat. Bila kita usaha, kita akan dapat. Alhamdulillah.. pembuka 2014 yang sungguh mengujakan. Banyak kejutan dan kegembiraan.
1. Total Sales Meningkat Hampir 150% Dari Bulan Lepas
Alhamdulillah walaupun team kami masih kecik dan masih bertatih, tetapi berkat kerja keras semua, order masuk tanpa henti, menderu-deru. Dan yang paling best, boleh dikatakan semua Team VK bakal menikmati bonus mereka bulan ini. Ramai juga yang dari suka-suka register untuk makan sendiri sahaja pun dah boleh dapat bonus. Alhamdulillah.
2. New Leader dari Group VK
Macam tak sangka pula bulan ini ramai yang “beranak-pinak”. Team VK dah ada hampir serata Malaysia. Dan bulan Januari 2014 juga menyaksikan kelahiran seorang lagi leader baru (SUPERVISOR) iaitu Sis Siti Elyna dari Bandar Tun Hussein Onn, Cheras. Puan Siti Elyna ini sebenarnya dah lama join membership Shaklee tapi hanya makan-makan sendiri sahaja. Teruja dengan benefits yang saya nikmati dan kongsikan dengan beliau, beliau tekad ingin mencuba all-out. Yes!! Percubaan beliau di bulan pertama setelah mengambil keputusan untuk berbiz nyata membuahkan hasil yang lumayan. Sekarang beliau dah menikmati bonus 4 angka dan mudah-mudahkan beliau semakin konsisten dan terus berjaya. In shaa Allah.
Tiada halangan untuk berjaya dan sesiapa pun boleh menikmati benefits hebat Shaklee bila MAHU dan YAKIN melakukannya. Begitu juga tidak mustahil dengan Puan Siti Elyna ini walaupun beliau adalah seorang ibu kepada 2 orang anak yang sentiasa sibuk dan masih bekerja di sebuah company terkemuka di Malaysia.
3. Complete Car Bonus Program.
Inilah yang paling mengujakan dan yang paling saya tak sangka!! Kerana saya hanya mencubanya sekadar BUAT SAHAJA. Car Bonus Program ini adalah insentif tambahan dari Shaklee apabila kita berjaya mencapai jumlah sales tertentu yang telah ditetapkan selama 4 bulan berturut-turut tanpa gagal. Kalau ada sebulan yang gagal, harus mengulangi cycle itu semua. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan Allah untuk saya. Bila dah complete Car Subsidy Program ni, Shaklee akan bagi kita additional insentif dalam bentuk cash mengikut level jualan kita. Lagi besar sales, lagi besar Car Subsidy ini. Dapat cash tau. So kita boleh buat apa sahaja dengan cash tu. Nak bayar loan kereta boleh, nak simpan buat investment pun boleh. Best kan?
Jom kita recap balik apa benefits yang Shaklee bagi?
CASH BONUS
CAR BONUS
CONVENTION/TRIP BONUS
Alhamdulillah.. setakat saya betul-betul fokus dan tekad sepanjang tahun 2013 ini, dah berjaya capai ketiga-tiga benefits ini. Syukur Ya Allah.
Terima kasih kepada semua yang tak henti-henti memberikan sokongan terumatama mentor hebat Master Arnie, keluarga, team VK yang hebat dan superb, juga buat semua customers yang percayakan perkhidmatan kami.
Saya sangat-sangat percaya biz Shaklee ini lebih mudah bila kita tahu apa matlamat kita, dengan tunjuk ajar dari Mentor yang betul, dan dari grup yang hebat. In shaa Allah, semoga 2014 ini akan lebih gemilang untuk Team VK.
Jom sertai kumpulan hebat kami. Coaching online berterusan tanpa henti 24/7. Semoga dengan impian dan mimpi besar ini mampu menuntun kita semua ke arah kejayaan.
Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
* SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
* Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
Closing Shaklee Yang Mengujakan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge