Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lama rasanya tak sempat nak update blog. Sibuk dengan tuntutan kerja hakiki dan banyak masa lebih tertumpu untuk development anak-anak buah Team VK.

Tetapi tengahari tadi begitu teruja bila pertama kalinya dapat bertentang mata dan bersua muka dengan adik-adik hebat ini. Tak dirancang pada mulanya.. namun tiba-tiba bertukar menjadi sessi coaching offline. Alhamdulillah, Allah permudahkan. Semoga ada ilmu yang boleh dimanfaatkan walaupun dalam masa yang singkat.

Kami dah “kenal” lama. Rapat kerana hari-hari berhubung, bergossip, bercoaching, hari-hari juga kadang-kadang saya jadi “harimau jadian” mengaumkan mereka. Tetapi mereka tetap cekal dan gigih membina empayar mereka sendiri. Alhamdulillah, banyak peningkatan dari semasa ke semasa. Saya bangga dengan adik-adik ini kerana impian mereka sangat besar. Ingin berjaya dengan Shaklee, financial freedom, lebih masa dengan keluarga, mampu bayar zakat besar, keluarkan sedekah tanpa mengira masa dan situasi, dan tentu sekali mahu membantu keluarga untuk kehidupan yang lebih selesa. Kesihatan & Kewangan. In shaa Allah semoga Allah permudahkan urusan mereka.

Merekalah sebenarnya nadi kekuatan VK.

Bagi anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee dan konsultasi, bolehlah menghubungi adik-adik manis Team VK ini ye:

1) Puan Siti
    Phone no: 019 288 1525
    COD Area: KL Sentral, Bandar Tun Hussein Onn

2) Puan Fariza
    Phone no: 017 328 2465
    COD Area: Sogo, Jln TAR, Masjid Jamek, Wangsa Maju, SetiaWangsa, Taman Melati

3) Cik Amira
    Phone no: 012‑608 5019
    COD Area: Kepong, Batu Caves, Selayang, Gombak

Tetapi kalau anda bukan berada di kawasan “liputan” ini pun tak ada masalah, boleh berhubung dengan mana-mama wakil kami di sini. Atau, kami boleh memberikan khidmat penghantaran ke seluruh Malaysia buat anda semua.

Kepada yang mahu menyertai kumpulan besar kami, jangan malu dan segan, hubungi saya segera. Ada group coaching ekslusif untuk anda yang sentiasa aktif 24/7.

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
* SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
* Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
Sessi Coaching dan Beramah Mesra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge