Siapa kata untuk kurus slim mlim memerlukan budget yang besar? Puan Masz berjaya menurunkan berat badannya kepada berat ideal dalam masa 3 bulan dengan mengamalkan Alfalfa dan Lecithin Shaklee secara istiqamah dan konsisten.

Lecithin bertindak dalam pemecahan lemak-lemak dan mengawal kolesterol. Selain itu,untuk mngelakkan lemak jahat terkumpul didalam saluran darah atau mana-mana bahagian tubuh kita, lawannya adalah lemak baik. Lecithin adalah sejenis lemak yang menghalang lemak didalam makanan dengan mengurai serta mengapungkannya didalam salur darah.

Alfalfa pula adalah store bagi nutrient. Ianya kaya dengan klorofil bioflavonoids,vitamin,dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan multivitamin membantu badan yang tinggi acid menjadi beralkali. Disamping itu,alfalfa akan meneutralkan toxin dalam badan serta memberikan lebih banyak protein tanpa lemak tepu daripada produk berasaskan haiwan.

Secara ringkasnya lemak yang diemulsikan oleh Lecithin akan diangkut keluar oleh Alfalfa untuk dinyahkan dari badan. Sebab itulah hasilnya sungguh HEBAT

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
# SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
# Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja. Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain.
Testimoni: Kurus walau hanya dengan budget kecil
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge