Wah!! Tajuk Overclaim… Tetapi ini bukan ayat dari hati saya ye. Ini adalah luahan ikhlas seorang pelanggan yang sangat berpuas hati. Kalau tidak masakan adik manis ini begitu excited menghantar mesej kepada saya tengah-tengah malam.

Kalau tulis panjang-panjang pun tak guna kan. Biarkan sahaja gambar berkata-kata. Tadaaaa…
Adik manis ini bercerita, ada serangga charlie yang suka menyerang bilik hostelnya tak kira masa. Bila terkena sangatlah peritnya.. kemudian meninggalkan parut yang sangat HODOH dan tak sanggup dilihat. Oleh kerana adik manis ini masih belajar, budget pun tak seberapa, jadi beliau hanya mencuba Vitamin E. Tetapi, adik ini ada satu tabiat buruk yang susah sangat nak buang, hantu kopi!! Kononnya untuk mengelakkan mengantuk ketika study. Walaupun menyedari kesan positif pengambilan vitamin mungkin mengambil masa yang lama disebabkan tabiat buruk itu, namun dia tetap mahu berusaha mencuba. Dengan izin Allah juga, kesan parutnya memudar hanya dalam jangkamasa kurang 90 hari. Bayangkan kalau beliau ini bukan peminat tegar kopi, tentu hasilnya lebih cepatkan?

Say bye-bye to PARUUTTTT!!!

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
# SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
# Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak


Testimoni: Vitamin E Hilangkan Parut!!
Tagged on:         

One thought on “Testimoni: Vitamin E Hilangkan Parut!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge