Kolagen memang idaman semua wanita. Sebut sahaja Shaklee mesti lagi ramai teruja. Tapi betul ke ramai yang kata Shaklee Collagen Powder mahal?

Bila musim promo, sambutan pun meletup-letup. Ramai yang berminat nak grab peluang harga runtuh untuk mencuba. Tak kurang juga yang ambil peluang untuk bertanya lebih details tentang Shaklee Collagen Powder ni.

Malam tadi ada seorang customer menghubungi dan bertanya;

akak pernah try kolagen xxx tak? yang tu murah sikit dari Shaklee ini. Tapi kenapa ya Shaklee Collagen Powder ni mahal sangat? Special sangat ke?

Ok, untuk membandingkan apa yang ditanya tentang perbezaan kolagen xxx tu adalah tidak wajar rasanya. Jadi lebih baik saya hanya bercerita tentang kelebihan Shaklee sahaja kan?

Jom kita tengok nutrition information ini kemudian baru kita boleh faham sebenarnya Shaklee kolagen ini MAHAL ataupun jauh lebih MURAH berbanding jenama lain di pasaran?

shaklee collagen mahal

  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 400 mg kolagen ikan (jarang terdapat pada kolagen lain)
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 100 mg vitamin C (kebiasaan hanya sekitar 4 – 10 mg pada kolagen lain) ~ hampir 25 kali ganda
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 4 gram protein (kebiasaan sekitar 1 mg bagi kolagen lain) ~ hampir 4 kali ganda
  • Setiap sachet Shaklee Collagen mengandungi 1 gram vitamin B6 (kebiasaan sekitar 0.1 – 0.2 gram bagi kolagen lain) ~ hampir 100 kali ganda

Waaahh!! Itu baru mengambil contoh 4 nutrisi biasa yang terdapat dalam kebanyakan kolagen. Belum lagi termasuk rendah karbohidrat, rendah gula dan tanpa lemak.

Jadi rasanya lebih bijak untuk anda nilaikan sendiri. Yang mana yang terbaik untuk anda. Lebih tepat jika kita perhatikan kandungan setiap apa yang bakal kita makan berbanding cuma mengambil kira berapa sachet dan harganya sahaja kan? Jadi, masih merasakan Shaklee Collagen Powder mahal?

Nak order Shaklee Collagen Powder?

Meh click di bawah ini atau boleh hubungi kami untuk pesanan. Kalau yang dah buat pembelian terus di sini boleh hubungi kami dan berikan no invoice anda sebagai bukti pembelian untuk mendapatkan konsultasi dan cara pengambilan Shaklee Collagen Powder yang betul.
order shaklee onlineHubungi kami untuk sebarang pertanyaan atau pesanan produk Shaklee di yanavitaminkita@gmail.com atau boleh hantarkan sms/whatsapp ke 019-9109009
Vitamin Kita Shaklee
Shaklee Collagen Powder Mahal?

One thought on “Shaklee Collagen Powder Mahal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge