Wajah gebu, anjal, awet muda adalah dambaan setiap wanita. Justeru, ramai wanita hari ini sangat prihatin tentang penjagaan kulit wajah. Maka itu juga, ramai yang sanggup menjalani pelbagai prosedur menjadi cantik seperti suntikan vitamin C, botoks, dan ratan lain yang berkemungkinan mendatangkan kesan sampingan terhadap kesihatan.

Jika tidak mahu memperjudikan kesihatan melalui cara tadi, apa kata berakih kepada kolagen bagi mendapatkan kulit awet muda dan sihat. Pemilihan kolagen ini adalah yanh terbaik dan selamat memandangkan tubuh juga terdiri daripada 75% kolagen. Biarpun begitu, bagi memilih kolagen terbaik di pasaran, anda seharusnya memastikan pilihan anda itu perlu mengikuti lapan ciri berikut;

1. Kolagen yang diambil daripada jenis kolagen untuk dimakan atau diminum dan bukannya kosmetik.
2. Size molekul kolagennya bersaiz kecil (1000 dalton) untuk penyerapan pantas
3. Mempunyai emolient unggul dan mampu mengunci kelembapan berpanjangan.
4. Mempunyai antioksidan yang tinggi
5. Mempunyai elemen vitamin B complex untuk membantu sistesis dan membina kolagen semulajadi tubuh
6. Mengandungi glucosamine demi menjaga kesihatan sendi
7. Mampu merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang
8. Dan yang paling penting kolagen tersebut adalah selamat dan tidak bertoksid.

Apa yang Shaklee Collagen Powder tawarkan?

Melihat kepada senarai ciri kolagen terbaik yang digariskan itu, Shaklee Collagen Powder adalah satu-satunya produk 100% memenuhi kriteria yang ditetapkan. Maka tidak mustahil ramai testimonial mengaku dan bersetuju produk ini berkesan terhadap kulit dan juga kesihatan.

Shaklee Collagen Powder didatangkan dalam bentuk mudah larut yang dipek dalam bentuk uncang. Pengguna hanya perlu bancuhnya bersama air. Boleh terus diminum pada bila-bila masa dan di mana juga tanpa perlu dimasak terlebih dahulu seperti kebanyakan produk kolagen lain di pasaran.


Mengandungi 4000mg proprietari kolagen RSS (Red Snapper Scale), kolagen daripada ekstrak sisik ikan merah sebagai bahan utama kerana kemampuan spesis hebat ini beetahan hidup di bawah tekanan tinggi dan bertelur bebas di kedalaman laut sedalam 5,000 meter di samping molekul kolagennya yang ringan (1,000 dalton) dan mudah diserap dermis.


Turut diformulasikan daripada gabungan 7 ekstrak bahan hebat seperti biji Camellia Japonica, biji Pfaffia, kulit kerangan laut, vitamin C, B2, B6 dan Acidophilus, produk ini juga ditambah Asid Hyaluronik untuk mengekalkan kelembapan kulit dan Elastin yang berperanan menjadikan kulit lebih anjal.

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
# SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
# Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Saya pengedar Shaklee yang sah di Ampang. ID no 830028 (Haliyana).
COD area KL Sentral, Glenmarie Shah Alam pada hari berkerja (lunch time). Dan sekitar Ampang pada hari-hari lain & malam hari bekerja.
Pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
Panduan Memilih Kolagen Yang Baik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge