Dulu, tidak ramai yang menganggap obesiti sebagai salah satu penyakit kerana mereka tidak menjangkakan kesan langsung kepada kesihatan. Kegemukan sebenarnya adalah salah satu faktor kepada masalah kesihatan seperti kemandulan, kencing manis, tekanan darah tinggi, sakit sendi, jantung dan kanser.

Statistik menunjukkan terdapat kemungkinan besar seorang kanak-kanak montel akan membesar menjadi dewasa obes jika langkah pencegahan tidak diambil sedari awal.

Namun masyarat sekarang lebih prihatin. Ramai yang mula sedar untuk menguruskan badan demi tampil CANTIK tetapi yang lebih penting, ramai mula sedar tentang kepentingan tubuh badan yang lebih SIHAT.

Dan ini jugalah penyebabnya mengapa SET SLIMMING BUDGET ini tetap hangat setiap masa. Ramai yang NAK KURUS dan ini bukan halangan walaupun budgetnya cuma sedikit.

Kami kongsikan SET SLIMMING BUDGET yang memang poket friendly.


Anda masih tetap mampu menurunkan berat badan walaupun dengan budget yang kecil

✔ Herblax
Mengandungi daun senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus.Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit, bau badan serta penting untuk proses detox.

✔ Lecithin
Bertindak dalam pemecahan lemak-lemak dan mengawal kolesterol.Selain itu,untuk mngelakkan lemak jahat terkumpul didalam saluran darah atau mana-mana bahagian tubuh kita,lawannya adalah lemak baik. Lecithin adalah sejenis lemak yang menghalang lemak didalam makanan dengan mengurai serta mengapungkannya didalam salur darah.

✔ Alfalfa Complex
Alfalfa adalah store bagi nutrient. Ianya kaya dengan klorofil bioflavonoids,vitamin,dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan multivitamin membantu badan yang tinggi acid menjadi beralkali. Disamping itu,alfalfa akan meneutralkan toxin dalam badan serta memberikan lebih banyak protin tanpa lemak tepu daripada produk berasaskan haiwan.

Secara ringkasnya:
Detox dengan HERBLAX > Pecah lemak dengan LECITHIN > Angkut dan buang lemak dengan ALFALFA

Memang sentiasa meletup-letup!! Walaupun Herblax temporarily out of stock, permintaan terhadap LECITHIN dan ALFALFA Complex sentiasa hangat!! Almari Vitamin Kita memang cepat licin gara-gara penangan tsunami order ini ^_*

Order sekarang!!

Pertanyaan lanjut & Order Shaklee;
# Pm admin di www.facebook.com/messages/VitaminKita
# SMS | WhatsApp 0199109009 (Yana)
# Email yanavitaminkita@gmail.com
# Live chat di http:/www.facebook.com/yana.fandi.1

Set Slimming Budget
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge